Önskelista

Det går i ruskande fart och snart är julen här.

I år är ingenting som vanligt och min största önskan är att få fira som vanligt med familjen. Med allas våra familjer i en härlig blandning. Jul på landet, öppen brasa och mys. Jul hos Kasper föräldrar med mat, umgänge och dans runt granen. Jul med min syster i modern tappning hemma hos oss.

Om tomten dock kommer med något så lägger jag ut lite önskningar här, för visst är det fint att få en gåva som du själv inte skulle unna dig.

Mjuka plagg kan vara de bästa plaggen. Här fina stickade plagg från mango och gina tricot. Så sugen på lite nya smycken och den här ringen från Sif Jakobs är allt något extra. Mysiga tofflor från Shepards och Stoff nagel för att bygga på min än så länge lilla samling. Krämer är det ju också något lite extra med tycker ni inte?
Till vår lillekilles rum hade dessa finheter gjort sig fint. Lampa från ferm living, möbler från nofred, tåg BRIO, påslakan garbo&friends och poster Desenio.
Och så vår stora lilla tjej so är så stor och så liten på samma gång. Sänggavel ellos, påslakan grabo&friends, trästol confidentliving, skrivbord IKEA och lampa &tradition.
Linneservetter, Lykke ljuslstake boligheter, tekopp Rörstrand, kudde fine little day och kolsyremaskin aasket.

Tänkte lägga upp vad de faktiskt ska få en dag snart härmed. För visst är det köpt lite plastiga skrikiga leksaker till båda våra små loppor.

Kram