Inredningskonsultation

När man ska inreda ett hem finns det mycket som spelar in. Hemmet har en bestämd stil beroende på hur och när det är byggt, praktiska behov blandas med drömmar. Kanske ska gamla möbler matchas ihop med nya och samtidigt passa ihop med tapeter och golv. Storlek och ljusinsläpp är två andra viktiga element som man bör arbeta efter. Det kan vara svårt att hitta rätt interiör, skapa en bra möblering eller få till den där känslan som gör huset eller lägenheten till just ett hem. Det bästa resultatet av inredning skapas då olika beståndsdelar får komplettera varandra och tillsammans bilda en personlig och harmonisk helhet.

Varje hem är unikt och det är människorna som i samspel med ett huset eller lägenheten bildar ett hem. Önskar du bättre förvaringsmöjligheter, vill du skapa en röd tråd eller önskar du skapa en helt ny känsla i hela hemmet? Jag erbjuder både inredningskonsultationer och inredningsuppdrag beroende på hur mycket hjälp du önskar. Utifrån ditt önskemål hjälper jag sedan till med allt från planering till utförande. Jag arbetar efter att skapa rum som uttrycker din personlighet och stil och gör allt från att få till pricken över i:et till helhetslösningar.

Inredningskonsultation
Behöver du hjälp med att få inspiration, tips och förslag på hur ditt hem kan utvecklas? Då är en inredningskonsultation rätt för dig. Under ett hembesök går vi tillsammans igenom hemmets känsla, dess färger, stil och praktiska behov. Du berättar om dina funderingar, behov och drömmar. Under besöket får du tips och råd på hur du på egen hand kan gå tillväga för att skapa ditt drömhem. Inom en vecka skickas en sammanställning fylld med tips, inspiration och förslag.

Normalpris för en inredningskonsultation är 3000 kr inkl. moms.

Webbaserad inredningskonsultation
Önskar du enklare tips och hjälp med hur ditt hem kan utvecklas med små medel är en webbaserad inredningskonsultation det rätta för dig. Du får svara på några frågor så att jag får en känsla för hur du vill att ditt hem ska utvecklas. Vilken känsla vill du att hemmet ska ha, färger, stil och praktiska behov. Du berättar om dina behov och drömmar och skickar bilder av ditt hem till mig. Härefter färdigställer jag en personlig broschyr som du får mailat till dig fylld med tips, inspirationsbilder och förslag på hur du på egen hand kan gå tillväga för att skapa ditt drömhem.

Normalpris för en webbaserad inredningskonsultation är 2000 kr inkl. moms.

Inredningsuppdrag
Vill du ha konkreta tips om väggfärg, materialval och möbleringsskisser är ett inredningsuppdrag det rätta för dig. Under ett hembesök berättar du om vilken känsla du vill att ditt hem ska förmedla, vem det är som bor i hemmet och vad det viktigaste med just ert hem är. Härefter träffas vi igen och du får konkreta tips på färgsättning, möblering, interiörer och en lista med inköpsförslag.

Priset för ett inredningsuppdrag varierar beroende på hemmets omfång, kontakta mig för mer information.