Villkor

Villkor
För att handla hos Vitt och Lite Till måste du ha fyllt 18år.

Priser
Samtliga priser anges i Svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%).

Leverans
Hos Vitt och Lite Till handlar du med en fraktavgift på 29kr. Vi strävar efter att ge dig en snabb leverans.
Leveranstiden av en order beräknas ta 1-5 arbetsdagar efter beställning förutsatt att det är en lagervara som finns i lager. Paketet levereras med posten till ett utlämningsställe i din närhet.

Avhämtning
Du kan välja att hämta ditt paket på vårt lager. Detta är givetvis gratis, välj avhämtning i kassan och ta kontakt med Vitt och Lite Till.

Ej uthämtat paket
Ditt paket ligger kvar hos Posten i 14 dagar. Om paket inte hämtats ut debiterar vi frakt- och hanteringskostnader för outlöst paket med 150 kr.

Retur
Du har alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från och med den dag du mottog avin. För att ångerrätten ska gälla måste du alltid hämta ut varan från ditt utlämningsställe. Du som kund står för returfrakten och ansvarar för att Vitt och Lite Till får tillbaka varan oskadad i sitt originalemballage. Vitt och Lite Till betalar tillbaka värdet på varan förutsatt att den är i originalskick, men tar ut en administrationsavgift på 20 kr. Kontakta oss alltid innan du skickar tillbaka varan.

Betalning
Du kan betala med Mastercard, VISA, American Express eller ditt PayPal konto.

Eventuella skador
Vid eventuella fraktskador, ska dessa anmälas direkt till Posten och till Vitt och Lite Till. Vid andra eventuella produktskador ber vi dig att kontakta oss inom 14 dagar.

Övrigt
Vitt och Lite Till reserverar sig för eventuella tryckfel.

Vitt och Lite Till står sig fritt att ändra i priser och fraktavgifter.

Alla bilder tillhör Vitt och Lite Till.

 

Har du frågor kontakta info@vittochlitetill.se.