VIGGO 1 år

Åh, K A N I N T E F A T T A?! Kan inte förstå att min lille bebis är ETT år. Ofattbart. Läskigt. Ledsamt.

Det har gått så fort, vårt första år känns som att det tagit slut på en månad, men så magiskt vi haft det. Och så magisk han är, vår älskade lille V ❤️

Tittade ut 5 dagar innan BF. Vattnet gick på City Gross parkering där jag stod med Molly 4 år och varor för att fylla en hel kyl och frys (flyttade en dag innan). En ofixerad bebis betydde att vi skulle åka in direkt när vattnet gick och att jag skulle ligga ner på väg in. In i bilen, ringa barnvakter(plural!), råkade backa på en bil, stannade till och tog upp den där glassen jag lovat M. Körde fel ut på motorvägen (hade ju aldrig kört därifrån till vårt nya hus och hittade liksom inte rätt i alla panik och stress). HERREGUD. Vilket drama!

Lyckades komma hem tillslut. Kasper packade in varor i kyl/frys och sen kom barnvakten och taxin in till Lund. Efter kontroller och suchibeställning in till BB föddes vår lille prins. En kopia av sin farfar och såhär i efterhand ångrar jag lite att han inte fått heta farfars namn i andranamn. Viggo har älskat farfar från första stund, de har liksom något speciellt de där två.

Men vi fick en liten Viggo Ludvig Forsberg och det passar honom så så bra!

Åh, kan liksom inte förstå hur fin han är. Älskar ihjäl mig. Världens gladaste (men bestämda) lille kille.

Imorgon väntas Leos lekland med bästis som också fyller ett år imorgon. Och så ska det bakas lite inför bebiskalaset på torsdag!
Kram