Veckans lista

VECKANS HELG
Åkte till landet en snabbis fre-lör. Blev bortskämd av mamma. Åt god mat, drack gott vin och pratade kvällen igenom. Så glad och tacksam för att mina barn har en så fin mormor och morfar.

VECKANS SHOPPING
Klickade hem en bubbelgums-rosa skjorta i satin i veckan. Är så sugen på lite mer färg. Tänker mig ljusa jeans, rosa skjorta och vita sneakers. Kanske lite lek i parken eller sittandes på en uteservering med ett glas vitt. Ljuva årstider!

VECKANS SERIE
Började kika på ”Fartblinda” på TV4play. Så bra! Ett svenskt kriminaldrama i åtta delar. Tips!!

VECKANS LÄNGTAN
Ja men nu längtar vi ju till våren, ljusa pasteller och gröna knoppar. Såg att tulpanknoppar börjat gro i min väns trädgård häromdagen och när solen kikar fram spritter det i hela kroppen.

VECKANS MYSIGASTE
Bokade biljetter till premiären av Lasse-Maja,. Vaknade i fredags och åt lång härlig frukost, sen tog vi bussen in till stan, min lilla Molly och jag. Plockade lösgodis, åt popcorn och tittade spännande på skärmen. Endast vi och fyra till i salong 1, haha! Så bra film. Sen gick vi hand i hand och shoppade lite, tog bussen hem pratade om livets funderingar för en femåring. Det mysigaste jag gjort på väldigt, väldigt länge.

VECKANS KALAS
Firade vår fina Sara som fyllde 30! Blev bjuden på lunch i hennes nya hus i lördags och träffade alla tjejerna från förr. Lyckades även boka in en tjejkväll på Ystad Saltsjöbad och en hotellövernattning i vår. Alltså, älskar att kunna gå och längta!

As we grow up, we realize it becomes less important to have a ton of friends, and more important to have real ones.