Veckans lista

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer om ett nytt matbord och har fått för mig att göra ett eget. Verkar inte vara så svårt. Tänker mig dessa två vita bordsben och två toppskivor som det här fast i trä laserat i mattvit färg. Ska nu jobba på att sakta få med mig Kasper på denna ide..

VECKANS INREDNING
Fick upp en tavla i vardagsrummet. Nu ska det köpas nya ramar så ska det upp en till bredvid och så ska den befintliga få flytta in i sovrummet igen. Kommer bli så bra det här!

VECKANS HELG
Haft en lugn helg med god mat, mys och häng. Tittade på mello i lördags och var på bibblan-bio med Molly och hennes kompis. Igår var M på kalas och jag hann möta upp en vän för en kopp kaffe. Härligt!

VECKANS MAT
Söndagsfrukosten. Grapefrukt, kaffe, kallskuret och baguette. I love it. Finns inget bättre än att sitta alla fyra i pyjamas länge.

VECKANS MAMMATRÄFF
Hamnade ju i världens mammagrupp med Viggo. Flera av dessa power-mamas började jobba vid årskiftet och vi har bokat in en dag varje månad för att hänga och ”catcha up” byns lilla hak. Premiär i onsdags och så härligt! Ser fram emot ett år av 11 mama-dejter till!

VECKANS SKÖNASTE
Känner mig inne i en ”hälso-boom”. Har kommit igång med träningen och äter mindre socker, känns så skönt i både kropp och själ. Vill verkligen försöka få till bättre rutiner i min kost och samtidigt känna mig stark igen. Heja mig och alla andra där ute som kämpar!

VECKANS MYS
Tog med mig barnen till vår gamla by häromdagen. Åt lunch på fiskestället i hamnen, gick till skateparken och köpte med oss semlor hem. Så mysig kvalitetstid med min stora.

Britt Havens ⋒ (@britthavens) • Instagram photos and videos