Röda drömmar

Hur härligt är det inte med solen? Jag tjatar om detta rätt mycket jag vet, men det är ju så härligt och får mig på sånt bra humör- blir så pigg och uppmuntrad. Detta med att föda barn på våren må vara det bästa, det blir bara ljusare och livet känns liksom lättare trots sömnbrist etc.

Rött och gult är två av mina nya favoriter som jag vill klä mig i i sommar. Jag är i vanliga fall rätt så klassisk och neutral i mina färger, men känner att detta är året då jag drar ut svängarna lite. Härliga färger är mitt nya kall. Hittade denna klänningen häromveckan (alldeles för dyr för min plånbok, men HUR FIN!?). Styla tillsammans med favoriter från DASIA, vrålväskan från Emporio Armano  drömringen från Sophie by Sophie och diadem från NELLY.

Visst blir man sugen på sköna shoppingdagar i stan med bästisen? En tripp till Köpenhamn med mammsen, en middag hos vänner eller en lunch med mannen på stan?

Drömmer och snart så är vi där!
Xoxo