Vi har kommit HEM

Så har vi flyttat pick och pack och bor numera på ny adress i en ny liten ort. Så stort, så märkligt och så bra. Sitter just nu och dricker första morgonkoppen och kikar in till er.

Flytten gick så fort. Vi fick nycklarna i torsdags klockan 10 och igår (fredag) sov vi första natten här i ett nästan perfekt hus. Visst finns det lite småpill kvar så som gardiner, vägglampor etc. Men allt är uppe i skåpen, det är organiserat och det känns superb! Tre ynka små flyttlådor har vi kvar att packa upp. Bästa teamet som flyttat! Kasper och hans pappa har burit och kört alla tunga möbler och kartonger medan mamma och jag varit i huset och packat upp allt eftersom, I fredags fick vi även skruvhjälp av nya möbler från min lillasyster och hennes pojkvän.

 

Så resultatet? Jo, det kommer här i form av små mobilbilder som publicerats på stories. I veckan tänker jag ta lite bättre bilder på allt och visa er lite tydligare :)

 


Så idag då? Jo idag ska det upp vägglampor inne hos lilla M och V. Taklampor ska upp över soffbord och över matbord. En handdukshängare ska upp på lilla toaletten. Det ska storhandlas och så ska jag packa upp en låda koftor som inte blivit uppackad. Ikväll väntas mello och jag har lovat Molly både popcorn och godis och en massa mys. Det kommer att saknas en stor matta i vardagsrummet och lite kuddar, annars ska hela den delen bli klar idag :) Wiho!

Xoxo