Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Åh, dessa dagarna bara. Myser runt, gosar. Njuter av livet. Tända ljus, te, vackra blomsterbuketter, syskonkärlek. Kaffe på altanen, vagnpromenader, tid tillsammans ❣️❣️❣️

 

 

VECKANS SÄMSTA
Möjligen att det regnat varje dag sedan vi flyttade in. Visst har det varit solglimtar, but still. Våren, vi är redo!!

 

 

VECKANS KÄNSLA
Går fortfarande på moln, bebismoln och är så tacksam för vår tålmodiga och kärleksfulla storasyster i huset. Tacksamhet för livet. Tänk hur bra det är, att vi är friska (nåja!) och har varandra, det enda som betyder någonting ju.

 

 

VECKANS INREDNING
Beställde hem denna mattan häromdagen. Tror den kommer bli så fin här i vårt lilla vardagsrum. Väntar spänt på att den ska komma så jag kan piffa. Tänker att jag nog ska åka in och shoppa lite kuddfodral till soffan med, vet precis vad jag vill ha och det kommer förhoppningsvis att bli SÅ bra när allt är på plats. ⭐️

 

 

VECKANS HELG
Åh vilken helg! Helt perfekt! Spenderade lördagen osminkad i mjukis, vi pysslade, målade, bakade kanelbullar och bara var. Jag och M gick en promenad, K lagade övergod svamprisotto och sen avslutade vi kvällen hela la familia med film och popcorn i soffan. Lördagen startade med kaffe i sängen, jag och Viggo var på babyshower för min fina vän och sen gick hela lilla familjen på lekplatsjakt i nya byn. Soffmys och bullar på det så avslutas denna helgen helt magisk med.