Magiskt fin lampa

Inlägget är ett annonssamarbete med Ljusexperten.

Hej godingar,
Gud vad tiden går. Vi har bott här i 2 hela veckor nu. TVÅ veckor! Fortfarande är det lite som ska på plats, gardiner och lite mattor, men mycket är klart och det finns några få detaljer som känns sådär superbra.

En av de sakerna är den här lampan från JUUS. Den är så magiskt fin och ger ett perfekt ljus, nästan så att jag skulle vilja ha en i var rum. Än så länge har den flyttats mellan sovrum, vardagsrum och hall och den är så fin på alla ställen. Just nu har den hamnat i  sovrummet och den känns verkligen superb. Precis vår stil och perfekt i storlek!

Lampan kommer från Ljusexperten och finns att klicks hem här. Det finns också hela 29 butiker runt om i Sverige med en massa andra godbitar om man föredrar att kika på lampor live innan man köper hem dem.

Stor kram