Vi har landat

Hemma. Vi har landat hemma, hemma på vår nya gata, med vår nya bebis. Magiskt. På 3 dagar flyttade vi och födde en liten bebis. Nu går vi hemma allihop. Hämtar ut paket på posten , installerar nya produkter och läser bruksanvisningar. Det äts en massa, mest hela tiden. Frukost, kaffe, lunch, fika, kaffe, middag, kvällsmacka, ja ni vet ju själva hur det är när man går hemma. Vi hänger mycket här vid matbordet, äter vi inte så pysslar vi eller så pillar vi på våra datorer.

Lillebror är antingen i famnen eller ligger i sin lilla moseskorg, så glad för att vi köpte den. Den har redan gjort sig värd sina pengar. Blommorna på bordet har lilla M valt ut till oss. ”Farmor valde de vita och jag de lila mamma, fina va?!”. Så stolt är hon vår lilla (stora!) loppa. 

Funderar på om vi ska ha en matta eller inte, men tror nog att det lutar åt en matta. Gardiner ska upp så att vi slipper bo i ett skyltfönster. På väggen bakom funderar vi på vad vi ska göra med, tavlor, vitrinskåp, skåp eller kanske hyllplan. Vi får helt enkelt se med tiden vad som växer sig fram här..

Idag kommer min mamma på besök och ska få träffa vår lille V för första gången.
Kram