Söndagslistan

VECKANS BÄSTA
Mysigt att ha lilla M hemma från föris. Lagom små aktiviteter har vi hunnit med och mycket fikapauser med fina människor i vår omgivning. Härligt att få lite egentid bara M och jag, känns som att det kan vara bra att bygga upp för det blir väll inte så mycket av den varan sen.

 

 

VECKANS SÄMSTA
Känner mig så stor, bokstavligen. Han svårt att andas då jag är täppt och det känns som att lungorna trycks upp i halsen. Missade också helgens vårväder då vi packat och packat och packat…

 

 

 

VECKANS KÄNSLA
Åh, nu är liksom ALLT så himla nära! Försöker njuta av små vilopauser och mysiga stunder med min lilla älskling. Hon är ju så stor och så liten samtidigt min lilla Molly-boll. Tacksam för livet, SÅ HIMLA tacksam.

 

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Ja men nu dröms det ju såklart om huset helt extremt. Vi får nycklarna på torsdag, alltså om FYRA dagar. På torsdag och fredag ska jag, min mamma och syster (som också är lediga!) börja med att packa upp kökslådor, hänga in i garderoben, sätta upp lampor och bygga ihop möbler. Ja sånt ”smått” som ändå måste göras och tar tid. Sen går det stora lasset med sängar, matbord etc. på lördag så det planeras att bli vår första natt i huset.

 

 

VECKANS INREDNING
Har nu köpt även en TV-bänk som så småningom kommer att lackeras i en greige färg och ett magiskt soffbord som jag drömt länge om. Ser så fram emot att se allt tillsammans!

 

 

VECKANS HELG
Helgen spenderades hemma med att packa flyttlådor. Men vi hann med en middag och mello hos vänner i lördags, mys! Idag blev det en trip till tippen, Kasper rensade avlopp och så har vi packat ner i princip allt utom necessär, lampor och lite trosor typ 😂 😂