Slutbesiktning

Woop woop! Idag har vi varit på slutbesiktning! Så kul att se allt nu när det är färdigställt och så positivt överraskade vi blev – så mycket snyggare än vi kunnat föreställa oss. Vi köpte ju lite grisen i säcken kan man säga, köpte enligt ritningar och det fanns liksom inget visningshus att se och ”känna in sig i”.

 

Ljuset är magiskt och det känns så rymligt trots sina få kvadratmeter. Köket skulle ju egentligen varit grått (lång historia, men vi är inte imponerade av HTH kan jag berätta, får kanske bli ett eget inlägg om det sen), men vi är ändå väldigt nöjda med det vita som vi har just nu (så få vi se vad som händer framöver..). Kaklet är fantastiskt och bänkskivan likaså.

Här ovan ska vi sitta och äta och jag funderar på om ögonkakao-tavlan ska få följa med och sitta där på väggen?

Badrummet var vi också spända för att se live, vi var rädda att det skulle bli för ”wild and crazy” med kontrasterna och de små plattorna i det stora rummet. men vi är SÅ nöjda. Det händer något och det känns precis som vi.

 

Det lilla WC:t är inte kaklat, något vi planerar att göra längre fram. Då tänker vi oss att halvkakla det och måla i en fin kulört ovanför kaklet. Nu ska vi börja med att byta ut ”spegelskåpet” mot en stor rund spegel med svart kant, över toaletten ska det upp någon kul hylla eller en tavla eller liknande :) 

 

Alla andra små tillval i form av detaljer ger huset så mycket mer karaktär. Vi valde t.ex. dessa dörrarna och de gör så mycket och skapar en helt annan stil en vanliga plana tycker vi. Det vitslipade golvet tycker vi också ger ett lugnare och mer harmonisk känsla i jämförelse med det klassiska som går lite mer åt det oreanga hållet. Klinkern i hallen känns som en perfekt ton!

Ja, lite kassa mobilbilder men så fick det bli. TVÅ veckor kvar sen ska det piffas hörrni! Halleluja vad jag väntat på detta!
Efter besiktningen körde vi och lunchade på fiskeboden och nu funderar jag på om jag ska klicka hem något fint för att fira! Hihi!

KRAM