Packar ner det sista

Så packar vi nu ner det sista inför lille V’s ankomst och håller tummar och tår att han faktiskt inte beslutar sig för att komma nu dessa sista dagarna när flytten står på schemat. Babyskyddet och gosigaste overallen som vi fick av farmor och farfar väntar i bilen. Filten ligger i BB-väskan och de små djuren passar lilla M ”för de ska lukta som mig” säger hon.

   

Åh, lillebrors rum ska bli så mysigt att fixa till, men jag drömmer nog mest om vårt sovrum. Tanken på att gå och lägga sig i nya sängkläder och sova första natten i vårt lilla hus, så galet. Sen känns det som att sovrummet är rummet som kommer att bli färdigt snabbast, det ska ju i princip bara in en säng, matta, sängbord och några byråer. Det kommer nog iallafall se mest klart ut först. Fast tavlor och speglar tar nog sin tid, speciellt tavlorna, det måste tänkas igenom ordentligt innan det borras och spikas i nya väggar eller hur?

Nej, nu monteras IVAR skåpen ner och sen är vi redo, helt redo tror jag. Det blir pizza och thaimat de sista dagarna.
Xoxo