Idé till KURA

Så var det ju nästan dags att flytta tro’t eller ej. Mollys KURA (hemska säng!) är inhandlad och nu ska den göras fin. Det hemska träet ska målas i en fin gråbeige nyans, (på bilden här nedan ser ju träet fint ut men det är sådär riktigt oranget och hemskt)de vita ”plastsidorna” ska antingen piffas till med 3D-fjärilar eller stickers i form av guldiga prickar. Tyget är inhandlat och efter mycket om och men i tygval slutade det med en rosa/peach färg, ångrar mig nästan redan, skulle köpt ett ljusbeiget linnetyg istället. Äh, det får bli bra, annars är det ju bara att sy nytt.

Jag beställde just en Pirum Parum poster från Fine Little Day som jag har spanat på i år, tycker den är SÅ fin och färgerna kommer att passa perfekt i Mollys nya rum. Nu behövs det en fin vägglampa med att ha där uppe, så fundersam på vad jag vill ha, men tror det blir en ”vanlig” vägglampa och ingen barnslig. Får se vad vi hittar som vi båda gillar..

 

Imorgon ska jag åka och köpa färg till sängen och förhoppningsvis påbörja målning av den om höfterna tillåter. Har sådan foglossning och kan inte ta mig många steg. Om inte, så ska jag försöka få tid till att sy ”gardinerna” till sängen. Inspireras mycket av bilden nedan som jag funnit på pinterest, fast det blir ju en annan färgskala här hemma.

kura hack + doll house + neutral (not pink)

Nu kommer strax pappan i huset hem, då väntas tapas omringat av rosa ljus och röda hjärtan.
Kram