Gravidvecka 40

BEBIS
Ett foster väger i genomsnitt ungefär 3,6 kilogram och är cirka 51 centimeter långt, men vikten och längden kan variera mycket.” (1177.se).  OMG – 3,6 kilo! Det är ju ett kilo mer än Molly – hur är det möjligt?! Eller ja, jo, det känns ju verkligen som att det är möjligt. Det trycks, spänns och sparkas.

 

CRAVINGS
Fortsätter med mina grapefrukts även om ett och annat Marabou (och piggelin!) också slinker ner.

 

VECKANS MUST HAVE
Har ni inte spanat in Elodie Details vårnyheter så är det dags att göra det. SÅ mycket fint! Filten, nappen och handduken står högt upp på min önskelista. 🧸🧸

Elodie Details Newborn Napp Pepe Mini Pepe Mini

Elodie Details Handduk Med Huva Mineral Green Mineral Green

MAMMAMODE
Mitt i flyttpackandet så har Kasper grävt fram en massa tröjor som jag kan ha – woho! Vårsolen är ju här mest hela tiden (finally!) och jag går runt klädd i träningsbyxor, sneakers, en större tröja och så har jag plockat fram den tunna dunjackan, såklart med solisar till det!

 

 

ÖVRIGT
Ja, idag är det alltså moving day. Kraftiga förvärkar har tagit till och vi får se ur länge denna lille pågen stannar inne. Jag har såhär i slutet börjat klura mer på namn, blir det en liten V eller kanske en Fabian då jag har fastnat för det helt och hållet  👶🏼