Gravidvecka 39

BEBIS
Bebis är mer än färdigbakad och han är den vildaste lille fantast jag vet. Jag skriker högt av smärta ibland när han jonglerar inne i livmodern. Helt säker på att han skulle födas i helgen, jag hade ”en känsla” men tji fick jag. Nu är varje dag han stannar inne en bonus, sen får han gärna komma från den 5 mars så att vi är uppackade och inflyttade. Var hos barnmorskan igår med och inte tusan är han fixerad inte, vet inte om det betyder att det kommer ta tid tills han kommer eller om han bara är en liten spillevink..

 

CRAVINGS
Allt med grapefrukt, helst vanlig grapefrukt från Florida, men grapefruktsjuice går också bra. Det ska vara lite beskt, surt och det är SÅ gott.

 

 

VECKANS MUST HAVE
Ja, men alltså allt med från Garbo and Friends är ju helt magiskt! Skulle kunna köpa hela deras kollektion. Vårnyheterna från Liewood är lika magiska och jag  är totalt förälskad i färgskalorna.

 

 

MAMMAMODE
Har nu åter igen plockat fram sneakersen och därmed packades gravidjeansen upp med. Så härligt att se små glipor av hud mellan ben och sko och våren är officiellt här (hoppas jag innerligt iallafall). Provkörde vagnen i källaren häromdagen med, bara för att liksom. SÅ mysigt. Ska försöka sy mig ett vagnhänge här i dagarna med.

 

 

ÖVRIGT
Så fick vi i veckan reda på att vår fjärde lille fotbollspelare i ligan är en liten grabb. 4 små pojkar som snart kommer att födas, så magiskt! Ser verkligen fram emot våren, alla små bebisar och deras fina mammor som jag ska få vara ledig tillsammans med. Och om exakt en vecka får vi nycklarna till huset, då ska lillebrors rum bli SÅ fint och jag ska omsorgsfullt vika vartenda litet plagg igen, sätta upp alla små detaljer och bara njuta av att ha ett litet pojkrum att fixa med.