Gravidvecka 38

BEBIS
Från och med nu betraktas fostret som fullgånget, det vill säga att det är färdigt att födas. I den här veckan väger fostret drygt 3 kilogram, och är omkring 49 cm långt. De allra flesta ligger med huvudet nedåt.”(1177.se) Men ur galet?! Tänk att lille V liksom är redo nu. Kan inte förstå det. Det har gått så fort nu i slutet tycker jag, även om det förvisso känns som att jag varit gravid i typ tre år. Men så fort har det gått och jag känner stressen komma krypande inför flytten. MÅSTE packa mer, typ NU.

 

CRAVINGS
Har bara en sak att säga -har ni smakat Marabou Premiiums 70% Cocoa Orange om inte – testa!!

 

 

VECKANS MUST HAVE
Just nu känner jag att jag måste ha mer av allt. Lite smått panik och tänker på om vi verkligen har allt så under kontroll som jag trott? Med andra barnet har det känts lite som att ”det löser sig, vi tar det när det kommer” och det gör vi ju såklart, MEN jag känner ändå att det kanske varit för slappt och eftersom jag inte kunnat boa upp en byrå och vika ner allt fint för att få en tydlig överblick kanske det inte alls är så organiserat som jag tror? Känner därför att vi måste ha allt, lite till. Var därför iväg idag och köpte en moseskorg bara för att 🙈🙈

 

 

MAMMAMODE
Har börjat klura lite på amningskläder då det plötsligt känns lite mer relevant. Jag delammade Molly tills hon blev 3 månader, jag hade inte mjölk så det räckte och psyket gav upp där efter tre månaders av intensivt kämpande. Så jag undrar lite, hur är det egentligen med amningskläder? Det finns ju inte så mycket snyggt direkt. Jag minns inte vad jag hade med lilla M, amningslinnen och en skjorta typ, visst kan man väll ha det? Inte behöver man ha en massa extra amningskläder eller? Kanske en amningsklänning till sommaren eller så, men det räcker eller? Tar tacksamt emot tips från er mamas!

 

 

ÖVRIGT

Har också blivit besatt av att läsa om hur andras förlossningar startade, nu väntar vi så mycket, något vi inte allas gjorde med lilla M eftersom hon kom för tidigt. Jag läser på familjeliv, flashback, libero och förundras så över hur sjukt coola våra kroppar är. Tänk så olika det är för alla och tänk att det ibland går så fort. Jag är inställd på att det ska gå som med Molly, förvärkar i flera dagar och sen lite nätt vattenavgång i form av rikliga flytningar. Men har förstått att det kan gå hej-och-hå och det gör mig både spänd och lite nervös.

 

 

Och kika på denna då, hur sött? 😍
Med mjukaste sparkdräkten från i dig denim, pläden som lilla M hade när hon var liten, bitleksaken från Sophie the Giraffe och de skönaste sockorna från ZARA.