Gravidvecka 37

BEBIS
Lillebror har ännu inte fixerat sig och vissa kvällar känns det som att han gör allt i sin makt för att gräva ner sig, bokstavligt talat. Ni som vet, ni vet. Ska till barnmorskan imorgon, det känns alltid så himla tryggt. Vid denna tiden var Molly redan född, så såhär höggravid har jag liksom aldrig varit haha! Det sägs att bebis väger ca 3 kg och är 48 cm lång, stämmer det så är han ju större äv vad vår lilla M var när hon föddes. Så galet! Funderar på om jag kanske köpt lite för många minikläder, M hade strl 44 när hon föddes och sen la vi inte undan 50-kläderna förrän v.6 eller något, har en känsla av att V’s 50-kläder endast kommer vara någon vecka, haha. Tur vi har många små pojkar som är på väg och kan ärva allt!

CRAVINGS
Well, det börjar väll bli en lite tjatig kategori. Mjölk, fräsch mat och kolsyra är höjdare. Men nog tusan är jag inte mindre sugen på socker för det. Köpte på mig alldeles för mycket piggelin när jag var sjuk förra veckan och ja, det finns inte många kvar (berättade aldrig för K och M att det fanns en hel låda fylld i frysen, haha!). 🍦🤫 🙊

 

VECKANS MUST HAVE
ALLTSÅ. Får inte nog, inte, inte, inte nog på dessa små yttepyttiga urgulliga små ting. Skorna från ZARA, leobrallorna från Lindex och jumpusiten från Pomp De Luxe. Så sött att jag dör en smula.

SKINNSTÖVLAR MED DEKORATION
MAMMAMODE
Har gett upp byxorna helt. Till och med packat ner allt. Nu är det mjukis hemma och strumpbyxor borta, end of discussion.

 

 

ÖVRIGT
Känns mer och mer som att han faktiskt kommer att komma tidigare. Jag vet inte vad det är, om det är krämporna, rörelserna eller bara ren och skär önskan och inbillning. Men kan nog ändå inte riktigt förstå att han kommer snart oavsett vad. Så sugen på att ta en tripp till ZARA, bara för att se om denna ljuvliga mössa finns i lager där. Annars måste jag nog köpa någon mer mössa till honom, har två stycken och den ena är en tjock utemössa och den andra känns så stor..