En vecka kvar!

Woho! Idag är det en vecka kvar tills vi får nycklarna!!

 

I helgen ska vi packa typ allt, bädda om, köpa engångsartiklar att använda sista tiden och försöka äta upp det mesta ur frysen. Tänker att lilla M kommer att få titta på mycket TV och spela mycket mobilspel sista veckan, men så får det bli. Samtidigt planerar jag att ha kvar hennes kartonger på hennes rum så kan vi ha dem öppna för lite lek och spel. (Dock måste jag erkänna att jag i mitt tillstånd just nu inte är så sugen på något annat än att ligga raklång i soffan och att Barbielek på golvet inte är min högsta dröm).

 

Tidigare i veckan var vi och handlade nya täcken och kuddar, lite andra nya varor har kommit med posten och så har vi beställt toalettpappershållare och liknande tillbehör som också väntas dyka upp snart. Våra nattygsbord som vi planerar att ha var restade och kommer inte in förrän i mars tyvärr, så de får vi dessvärre vänta med. Men det kanske kan vara någon liten mening med det för vi är lite veliga om vi ska ha en storlek större eller en storlek mindre. Jag drömmer om de lite större, men är rädd för att de blir för klumpigt så det kan vara bra att flytta in och få sängen på plats för att skapa sig en uppfattning.

 

Drömmer om vackra detaljer som gör det där lilla extra:

Badrumsinspiration
Och så lite härlig sovrumskänsla i naturliga färger:artilleriet sovrumI helgen eller början av nästa vecka är planen att åka och köpa soffbord och TV-bänk för att ha det redo. (Dock är vi inte riktigt eniga om vad vi ska ha, me jag har några listade alternativ..). Vardagsrumsmattan väntar vi med tills soffan är på plats för att se hur den ser ut i färg med rätt ljus etc. Egentligen skulle vi kunna vänta lite med det mesta, men så vet vi ju inte när lillebror tittar ut och det är ju inte direkt optimalt att åka och kika på soffbord i RS-tider med en liten nyfödd bebis.

 

Annars är det mesta klart. Vi kommer att starta med att få upp Mollys rum. Hennes nya säng har jag målat i veckan, ett nytt skrivbord står redo i källaren, liksom den finaste mattan. En förvaringsmöbel från IKEA blockerar i dagsläget hela vår hall och de små nya detaljerna ligger nerpackade för att packas upp.


Den här färgskalan försöker jag eftersträva till lilla M, visst är det fint!?  
Pale grey and blush pink with a pop of ice blue velvet

Åh så galet och vad tiden går!!

Idag väntas gympa för lilla M och så är vi bortbjudna på fika efter det. Jag är bortbjuden på tjejmiddag ikväll med, men vi får se om det orkas med. Ögonlocken är rätt så tunga efter 15..

Kram