Drömmen om sommaren

Februari redan, vad hände med årets första månad?

Om 4 månader är det juni och hur galet är inte det? Jag drömmer om sommarens gröna natur, om de långa dagarna som aldrig tycks ta slut och om de ljumma vindarna som värmer våra bara armar. Om körsbärsblad som singlar ner, de första äpplena och solmogna hallon. Tänk vilken sommar vi fick i fjol. I år kommer vi nog att hänga mycket ute på landet och hos svärisarna. Bada, dricka kaffe och grilla. Gå i saronger som framåt kvällen övergår till grovstickade koftor model XL. Ett glas vin, en liten promenad med lille V i vagnen och lilla M cyklandes. Åh, ljuvligt!

 

Vi satt just och planerade hur vi ska lägga upp sommaren, när ska K vara ledig, semester och föräldraledig? Ska vi åka till Spanien? JA! Hur länge ska vi vara i Spanien? Hinner lille V få alla vaccin han behöver? Åker vi själva eller med vännerna? Åker vi med några av våra föräldrar? En vecka själva vill vi ha, men den andra veckan har vi gärna lite sällskap. Kanske stannar jag och barnen kvar några dagar med mormor och morfar medan K åker hem och jobbar? Så många tankar, så många beslut. Vi får väl vänta och se vad lille V är för en filur helt enkelt och hur jag mår, hur Molly tar allt och hur det faller ut.

 

Men snart är den här och det gör mig varm och lycklig ända in i skelettet.
KRAM