Det där lilla extra och så en massa finheter!

Åh alla dessa små detaljer som gör det där lilla extra.

I badrummet ska vi ha V’s skötbädd och jag tänker mig en snygg träkorg bredvid med blöjor, wipes och hans gulliga små produkter. På vaskkomoden tänker jag mig härliga tvålar och en fin grön kvist som piffar upp det hela. Murgröna funkar alltid inne på en vask tycker jag, måste nog sätta en murgrönsbuske så att jag har lite att klippa av 🙊  Sen planerar jag en ny pall i badrummet till Molly (i dagsläget har vi en vanlig i plast) tycker denna i björk är ganska fin.

Och så sovrummet, som jag drömmer om det. Vårt sovrum har här hemma hamnat i glömska och det ska bli så skönt med ett rent, fräscht och mysigt sovrum. Hittade denna lampan för ett tag sedan och HUR FIN är den inte? Den ska hänga på min sida 😍😍😍

Vardagsrummet!!
Taklampan är på väg hem, soffan och soffbordet levereras på fredag. Bestån ligger på vänt härhemma liksom spegeln och vasen. För att klicka hem mattan väntar jag på en rabattkod, fåtöljen och puffen är vi lite osäkra på, måste se hur allt får plats rent platsmässigt innan vi vågar klicka hem något där..

Så spännande!