Vi har köpt soffa!

Vi har köpt soffa – ÄNTLIGEN!
Det kommer bli så bra. Det blev inte den som jag föll för (K insisterade på att vi MÅSTE provsitta soffan innan, håller ju egentligen med fast det smärtar att erkänna), utan en alldeles magisk skön från MIO. Den är sådär skön så att man inte kommer upp ur den ni vet, en riktig gossoffa, passar vår lilla familj alldeles ypperligt. Enligt mina beräkningar är den också precis lagom stor storleksmässigt och vi kunde alla tre ligga i soffan utan att sparka ihjäl varandra (idag är det svårt att få plats alla tre i vår lilla pluttis-soffa). Färgen heter nature och är lite mörkare än vad jag egentligen hade tänkt mig, men det kommer nog att bli SÅ bra. En stor härlig matta, en estetiskt snygg fåtölj och ett snyggt svart soffbord med en maffig lampa över kommer nog att göra susen. Ser iallafall tjusigt ut i mitt huvud just nu, hoppas att resultatet blir just det med.

 

2,5-sits soffa+divan hö, armst. C plymå tyg Darin grey 1039 svartbetsat ben/trä 13,5 cm [ändring: DarinBeige_spegV]

Denna soffan – i denna färgen:

 

 

Sitter nu hela kvällar och drömmer om just det nya. Har skissat upp en liten planlösning och börjar så smått möblera, provar fram och tillbaka med olika möbler och storlekar för att försöka se vad som passar och vad som blir för stort eller för litet. Det känns som att vårt sovrum kommer att bli ganska så stort, vardagsrummet känns också större på skissen än det kändes när vi var där. Men det är ju så svårt att föreställa sig i ett alldeles tomt hus, utan en enda liten möbel. Mattor ska vi ha iallafall, tänker att vårt sovrum ska få ta över vår tanger-matta så länge och så är vi bara på jakt efter en i vardagsrummet, 200×300 ska måttet vara. Har också hittat matbordet med stort B. This is it. Om jag vann just 10 000 kr på lotto så skulle detta vara det absolut första och enda jag skulle köpa. K är helt såld på det med, synd bara att ett nytt matbord inte är prio 1 just nu..

Klockan tickar, dags att nanna. Imorgon ska vi iväg och träffa mina arbetskollegor med kids för lite lunch och lek – härligt!
Natti natti