SÅ sugen på vår

SÅÅÅ sugen på vår. Solen har strålat tre dagar i rad och jag känner vårens ljus explodera i kroppen. Längtar efter sneakers, mina vanliga jeans och en kofta. Skjortor, solisar och vadlånga kjolar. ÅH, hoppas jag kommer i några av mina gamla kläder rätt så snart igen. Med Molly kom jag i mina jeans direkt, tror det blir lite svårare denna gången då jag känner mig betydligt större. Jag får väll köpa lite störa byxor, men att bara slippa det mesta utav magen och tyngden kommer att kännas så skönt. Längtar tills långa PW’s med vagnen. Gå genom parken med solen i ryggen och stanna till för en kaffe. Känns optimalt att få en vårbebis, minns att första tiden med Molly regnade bort, höst och rusk och blåsigt varje dag.

minimal summer style #fashion #ootd

Effortless Summer Style | White Pleated Midi Skirt, Light Neutral Summer Sweater, Cult Gaia Bamboo Clutch

Personalized Photo Charms Compatible with Pandora Bracelets. All black everything....                                                                           More

This is one of the cosy university outfits. #universityfashion #universityoutfits #outfits #fashion #sweater

#womensfashionatwork

 

När vi flyttar ska garderoben rensas ordentligt. Bara det bästa ska med, sen ska den byggas upp varsamt med tanke på miljö, material och plånbok, Vackra stolta plagg ska få hänga i vår lilla walk in closet. Marinblått, grått och beige ska blandas med vita skjortor, färgsprakande IT-plagg och stickade finheter. Längtar redan och är precis lika medveten om verkligheten som menar att jag aldrig kommer att lyckas rensa mer, haha!

 

Nu strax iväg till BM, jag har jeans, skjorta och en stor stickad kofta över, känner mig som en elefant. Men vet ni, sneakersen ska fram idag iallafall, punkt slut. Och efter BM kör vi nog en sväng till IKEA eller likande..

Kram