Gravidvecka 34

BEBIS
Lillebror beräknas väga ungefär 2,3 kilogram och är runt 46 centimeter långt enligt 1177. Galet! Det sparkas, hickas och bökas. Jag mår konstant illa och sover knappt alls på nätterna, sover som bäst mellan 18-21 i soffan. Omöjligt att hålla sig vaken ju..

 

CRAVINGS
Mjölk, iskall mjölk. flera stora glas dricks var kväll. Gärna med en dumlekola eller två. 🙈🙈

 

VECKANS MUST HAVE
Satt och kikade på lite kläder häromdagen, titta på denna sparkdräkten, DÖR så söt. Och kikade lite på denna moseskorgen som dessutom är på 50% just nu. Alltid drömt om en moseskorg, men det känns så onödigt. Oavsett så är det ju ändå något speciellt med dem, sådär yttepyttelitet-gulligt och söthetsdöden gulligt typ. 😍😍

 

MAMMAMODE
Hittade en magiskt fin marinblå knälång klänning på rean från Carin Wester häromdagen. Bor i den har redan och har haft den 2 dagar på jobb denna veckan. Stylas om lätt genom att matcha med olika skor, koftor och smycken. Älskart!!

 

ÖVRIGT
Var hos barnmorskan igår och lyssnade på lillebrors hjärta, så härligt. Han beräknas bli en alldeles lagom stor liten bebis och det känns så skönt. Kasper har börjat prata om förlossning och förberedelser och trots att jag också är där blir det så mycket verkligare när han också börjar fundera i dessa banor. Vilken smärtlindring, hur tänker du där, vill du stanna på patienthotellet om det finns plats etc. Många frågar att fundera på även om det såklart kan ändras när det väl är dags.