Gravidvecka 33

BEBIS
Var och gjorde tillväxtultraljud häromdagen och mitt i allt ändrade hon om till 3D-bild, så häftigt att få se sin lille plutt, trots att hans näsa såg gigantisk ut, haha! Han beräknas väga 1,6 kg enligt barnmorskan och växer fint. Men han får gärna stanna inne och växa till iag såklart. Enligt min gravidapp är han. 45 cm, Molly var 47 cm. Så galet, lite vikt till på det så! Inte konstigt att det bökas omkring därinne. Har börjat få så svårt att sova och snurrar själv runt lika mycket som lillebror..

 

CRAVINGS
Herrljungas päroncider. Har druckit det som festdryck under hela graviditeten, midsommar, jul och födelsemiddagar och nu har jag fått dille på det. Kan dricka i princip HUR mycket som helst. SÅ gott, det gäller bara att inte köpa på sig deras nya flaska (som ska ersätta den gamla!?) som är ekologisk och med hela 0,9% alkohol, för den är inte god.

 

VECKANS MUST HAVE
Klickade hem denna lilla koftan på rean häromdagen. Så gullig och kommer användas flitigt tror jag.

 

 

MAMMAMODE
Fokuserar på accessoarer som smycken, naglar och skor för att piffa till mig. Det behövs i detta bleka vinterfejset. Har även klickat hem en massa fina nya myskläder som jag tänker mysa runt i sen när V tittat ut. Jag drömmer om att strosa runt hemma och packa upp flyttlådor i fina mjuka sköna kläder, känna mig fin trots hemmamys och bebiskräk. Det är viktigt för mig, att få känna mig kvinnlig och vacker trots att livet är tufft och kämpigt. Vill vara fin för min K och mår själv mycket bättre om jag känner mig piffig. Ytligt eller inte, men that’s me.

 

 

ÖVRIGT
Dog den största söthetsdöden häromdagen när jag nattade lilla M. M ligger oftast och håller på min mage när jag läser godnattsaga, lillebror är alltid aktiv under just denna tiden och hon får känna på många sparkar. Mitt under sagoläsningen kryper hon under täcket och säger till magen ”Jag älskar dig V. Jag älskar dig bauta-mycket”. HUR SÖTT? Finns liksom inga ord som kan beskriva hur varm jag blev i hjärtat.

 

 

Alla kläder är från HM och tofflorna från Shepherd.