Gravidvecka 32

BEBIS
Tiden springer iväg. Har börjat tvätta upp små kläder nu och det är ju SÅ yttepyttigt och mysigt. Allt i grått, vitt och beige och lilla M satt sen och matchade ihop olika små outfits och berättade vilka byxor som passade med vilka bodys, så gulligt! Måste skriva en packningslista till BB med och kanske till och med packa väskan? Det är ju såklart tidigt redan i v.32, men eftersom Molly var så tidig känner jag att det är lika bra att vara förberedd. Listan kommer nog upp senare i veckan.

 

CRAVINGS
Så trött på stabbig mat i alla dess former. Var och fyllde på både kyl och frys med frukt och grönt så det sprutar ur lådorna. Sallader, fruktfat och lätt fräsch mat, äntligen!

 

VECKANS MUST HAVE
Dog lite när jag såg den här. HUR söt? Så mamma om du läser så önskar sig lillebror sig en sån när han föds, han kommer att behöva ha den när han ska sova. Och sova behöver han ju, för du blir ju jag lite gladare att prata i telefon med tre timmar om dygnet? Så mamma, on our wishlist. Puss och kram /Din bästa dotter

 

MAMMAMODE
Har som sagt fått dille på våren, sneakersen har åkt fram och de ljusa gravidjeansen likså. Fick en marinblå gravidtopp i chiffong från en vän och den är nya favoriten som används flitigt!

 

ÖVRIGT
Vi ska på tillväxtkontroll för lille V eftersom Molly är en liten prematurarbebis. Känns såklart superskönt att de kollar lite extra och alltid skönt att få en extra koll på livet där inne i magen. Tror också att lillebror håller på att lägga sig tillrätta för det knölas på ett sätt som det inte gjort förr och sparkarna har nu stannat kvar på min högra sida precis intill revbenen ett par dagar, men vad vet jag..