Årsresume 2018

Årets bästa 2018.

Vilket år vi hade!! Detta året har vi nog haft mest tid tillsammans som familj och det känns som att allt lugnat sig lite, bättre nätter för lilla M, inga stora projekt i hemmet och vi har ”bara varit” rätt så mycket.

Bäst av allt var såklart sommaren, vilken sommar vi fick. Både borta i Spanien och hemma. Vi startade med att vara själva i svärföräldrarnas hus en vecka, slappade, badade, umgicks och bara var. Dag två nere i Spanien plussade jag och vi gick i chock och var såpbubbellyckliga hela veckan. Mysigaste veckan i mitt liv.

 

Efter en vecka kom bästisarna ner. Så skönt med lite kontraster. Vi umgicks, åt en massa gott, barnen lekte och vi fick tid tillsammans.

 

 

 

Hemma i Sverige njöt vi av små utflykter runt om med Skånekortet.

Vi hängde på landet en del, mös med mormor och morfar och jag fick avlastning när jag mådde som mest illa. Här firade vi också en lugn midsommar med hela familjen.

Sommaren avslutades med att lilla M fyllde 4 och vi åkte upp till Astrid Lindgrens värld med vår bästa mormor.

Älskade lilla unge vad vi tycker om dig!


 

Vi har hunnit med mycket middagar, fikor och härligt häng med goda människor omkring oss.

 

Årets bästa var ju såklart att tre ska bli fyra och att vi väntar på vår lillebror.

 

Ser så fram emot vad 2019 har att erbjuda. Med vetskapen om att lillebror kommer, att jag kommer att vara föräldraledig och att vi äntligen ska flytta känns det som att det kommer att bli det bästa året ever.

XOXO