Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Träffade en fin vän i staden häromdagen. Kändes lyxigt att lämna julstöket och hemmamyset en stund. Fixa till sig, inviga nya fina väskan jag fick i födelsedagspresent och bara vara Sandra en stund. Strosade bland bebissaker, hussaker och både lunchade och drack kaffe länge. Så tacksam för dessa stunder och så underbart att komma hem till och mötas av lilla familjen som står i köket och lagar mat.

 

 

VECKANS SÄMSTA
Att M varit typ dödssjuk igen. Blir lika orolig var gång och är nog världens nojigaste mamma så fort termometern går över 39 grader.

 

 

VECKANS KÄNSLA
Att bara få vara tillsammans. Vi har slappat i mjukiskläder, druckit kaffe framför tända ljus hela dagen. TV’n har stått på non-stop. Vi har lekt med julklappar, spelat spel och stökat omkring. Bläddrat i magasin, plockat lite och lagat mat. Antagligen som resen av halva Sverige. Men det är något speciellt med dessa lediga slappa dagar.

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Lever drömmen just nu.

 

 

VECKANS INREDNING
Har fastnat för denna soffan i 4-sits. MÅSTE ha den och måste därav få Kasper att gå med på det (vi har egentligen pratat om en hörnsoffa alternativt schäslong). Tygprover har kommit hem och det lutar åt en Tristan Mole eller Beige, men vi får se om jag lyckas övertala min K..

 

 

VECKANS HELG
Lilla M busade med sin faster igår och jag och vännen var och storhandlade till nyår. Det var en sån där dag som gick SÅ fort och idag planerar jag att ligga raklång och läsa en bok, dricka tee och äta alldeles för mycket kola. Ljuvligt!