Lillebrors rum

Åh lillebrors rum.
NU har vi valt spjälsäng, det blir en sniglar från IKEA. Den är ju såå fin, ljus obehandlad bok. Till det: påslakan i greige från NG baby, spjälsängsskydd i fint mönster och så fina filtar hängandes ovanpå. Lampan från ferm living har kommit, ännu finare i verkligheetn! Vi återanvänder Mollys mörkgrå matta och eventuellt hennes sänghimmel (om den inte blir för mörk), vi införskaffar lite nya förvaringskorgar för leksaker och kvar återstår någon typ av byrå, garderob eller liknande. Ser så mycket fram emot att piffa!

Just nu inspireras jag av dessa fina bilderna:

Vissa saker tar sin tid tydligen, som att få upp gardinerna i Hollies rum, sisådär 2 år tog de. Gardiner gör så mycket för ett rum, i vissa rum väljer jag bort de helt men i ett barnrum tycker jag…

Anna Kubel - SVANAR.

image

Lillebrors väggar är liksom resten av husets väggar till en början vita när vi flyttar in, men min känsla säger att det inte kommer dröja innan just V’s väggar målas i en greige eller ljusgrå ton.

 

Tror faktiskt det kommer bli SÅ bra. Lillebror har två fönster i sitt rum,  ett ”normalt” och så ett högre avlångt där jag klurar på vad som ska få ta plats. Tänker lite att ha en LED-lampa och någon fin träleksak, drömmer om dessa, dock orimligt dyra, men visst är de magiska?

 

Nej, nu väntas kolakok på spisen,
KRAM