Jag ska flytta hemifrån

Alltså det här med vår flytt. Det känns lite vemodigt. Idag har vi gått igenom lite skåp och rensat ut, vad ska med vad ska skänkas bort. Det är en spännande tid, men samtidigt är jag lite orolig över om jag kommer att trivas. Jag har bott i den här lägenheten i 27 år, TJUGOSJU år. Min mamma lämnade min pappa när jag var ett år och köpte då den här lägenheten. Den har förvandlats otaliga gånger, har tapetserats, tapetserats om, har X-antal lager målarfärg och har bytt både kök och badrum, fönsterkarmar och paneler. Men det är mitt hem och jag fullkomligt älskar denna lägenheten. Jag har så mycket minnen härifrån, från barnsben till första dagen vi kom hem och var tre i familjen.

Nu börjar vi om på ny kula, ett splitternytt hem att skapa nya minnen i. Nya väggar som ingen tidigare bott i, tänk så är det för modernt, blir för kalt? Ush, ny by också, tänk så trivs vi inte? Fast det är faktiskt bara 5 km ganska exakt från vår adress idag till den nya. Och om vi bara köper några IVAR-skåp från IKEA och eftersom vi har varandra så kan det ju inte bli fel?

The Poster Club - Above Ground

_ML_6956

Hos Majorskan på Instagram: "Vilken dag vi har idag!☀️🔝 Här hemma barnsäkras det för fullt och Ivar-skåpen sitter nu som berget i väggen💪✔️ Nästa steg är att sätta…"

Bostadsrätt, Södra vägen 71 i Göteborg - Entrance Fastighetsmäkleri