Gravidvecka 31

BEBIS
”Fostret väger runt 1,6 kilogram. Längden är ungefär 43 centimeter. Fingernaglarna har vuxit ut ännu mer och når fingertoppen. Fostret kan fixera blicken och ser bättre skillnad på ljus och mörker. Det kan känna igen och reagera på musik som spelas vid upprepade tillfällen.” Så står det på 1177 om denna veckan – 43 centimeter lång, Molly var 47 centimeter när hon föddes –  gaah! Inte konstigt att det känns trångt och bökigt där inne,

 

CRAVINGS
Ja men you name it! Stoppar i mig allt jag får tag på, inte konstigt att jag känner mig stor och svullen. Har gått upp 7 kg hitintills, ingen aning om det är mycket eller lite? Med Molly gick jag upp 11 kg så det byggs väll på nu i slutet..

 

VECKANS MUST HAVE
Börjar bli så sugen på vagnpromenader. Måste köpa ett barnvagnshänge, har helt fastnat för detta och detta från Konges Slöjd, men de är nog supertråkiga för lille V? Katterna kanske det får bli? Eller så får jag kika vidare och se om jag hittar något lite lagom i både färg, mönster och figurer.

 

MAMMAMODE
Bär fortfarande vanliga blusar och skjortor, men det börjar bli trångt. Köpte en ny pennkjol precis innan jul som är helt magiskt skön. Bär den var varannan dag.

 

ÖVRIGT
Lille V ska få ytterligare en liten pojkkompis. Fina vännen ska få sin andra lille pojk och det kommer att bli ett helt fotbollslag på kaffeträffarna! SÅ härligt. (Lika härligt med flickor dock). En liten till på jäsning som vi får vänta några veckor till med att se vad det blir för något, men åh, denna babyboom är helt magisk!