GRAVIDVECKA 29

BEBIS
Vi är inne i tredje trisemestern, så galet! Sjunde månaden och jag kan inte riktigt förstå tiden. Trots att det känts som att jag varit gravid jääättelänge. Såhär står det på 1177 om vår nuvarande vecka: ”Fostret väger drygt ett kilogram och är cirka 39 centimeter långt nu. Det har stora chanser att överleva om det skulle födas. ” Känns så tryggt, tror mer och mer på att denna lilla pojk kommer att överraska oss lite för tidigt. precis som sin storasyster.

 

VECKANS MUST HAVE
Jag har precis hittat detta nappmärket – BIBS. Hur fina? Finns i massor av urgulliga pastellfärger. Måste nog köpa hem en och testa om den går hem hos lille V sen..

 

MAMMAMODE
Fick ett par gravidmjukisbyxor av en vän, önskar jag kunde gå i dem till jobbet, dygnet runt. Det absolut skönaste jag någonsin haft på mig, tänker på Joey i vänner som bar Phoebes gravidbyxor vid thanksgiving, förstår känslan nu.

 

ÖVRIGT
Känslo-Sandra is back. Gråter i tid och otid. Så fort stressen kommer krypande kommer tårarna. Bölar på jobbet över hur otillräcklig jag är, bölar hemma för att jag inte orkar gå och borsta tänderna, bölar i bilen av jullåtar. H-e-r-r-e-g-u-d!