GRAVIDVECKA 28

BEBIS
En aktiv liten rackare det här, han lever loppan mellan 19-01 och vaknar runt 05 (vilket också väcker mig!!). Sen så är det bara 90 dagar kvar, vi har passerat 100-strecket och det känns så galet att vår lilla pojk snart är här hos oss.

 

 

CRAVINGS
Julmust är senaste veckans last. Ska göra sockerbelastningen om en vecka och är så rädd för att alla liter julmust ska ge utslag, men jag kan liksom inte hejda mig, helt ärligt. MÅSTE ha julmust, bara MÅSTE.

 

 

VECKANS MUST HAVE
Ingen artikel eller grej, men måste få min sömn, är SÅ trött om morgnarna. 22.00 så ligger jag i sängen med en podd, magisk skönt.

 

 

MAMMAMODE
Går numera nästan endast runt i strumpyxor med kjol eller klänning. Orkar liksom inte trycka ner mig i tajta byxor som glider ner så fort jag sträcker eller reser mig det minsta.

 

 

ÖVRIGT
Jag har blivit väldigt vimsig, gravidhjärna deluxe. Aldrig riktigt trott på folk som pratat om detta förut. Satte igång hela familjen på febrilt bilnyckelsletande när vi skulle till badhuset i söndags, vi vände upp och ner på väskor, letade i jackor, bakom skohyllan etc. Tio minuter senare fann vi nycklarna i min hand. OMG. Lämnade samma dag mobiltelefonen på badhuset, kom hem och insåg 30 minuter senare att den är borta. Körde som en galning tillbaka och jodå, där låg den på bänken mitt i omklädningsrummet, suck. Lyckades även tappa bort mitt körkort och bankkort ett dygn, la dem i min jacka när jag skulle iväg en kväll för att slippa plånboken, hittade dem senare i Kaspers jacka.. OMG.