Flickrumsinspo

Åh så magiskt att vi snart flyttar. Två månader kvar nu. Känns som att vi väntat SÅ länge!! Mollys rum ska gå i ljust rosa, beige och naturligt skandinaviskt. Våndas så med hur det ska se ut, har ju som nämnt tidigare lovat en våningssäng, som jag ångrar mig!! Men det blir nog bra, finaste mattan väntar i källaren och det kommer att vara den som sätter färgskalan. Skrivbordet från Jollyroom ska också upp och skapa ljus och förvaring.

Inspireras av dessa ljuvliga barnrum från Pinterest:

Grau und Flieder #KidBedrooms

Bostadsrätt, Aschebergsgatan 37 i Göteborg - Entrance Fastighetsmäkleri

baby, room, kids, toddler, bed

Jag har alltid varit helt förälskad i IKEA’s serie NORDLI, känns så modern och klassisk på samma gång – för att inte tala om all förvaring!! Får nog bli något från den serien..

Nu väntas kompishäng med kaffe och mys.
Kram