Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Att jag igår fick reda på att ytterligare en finis har plussat! Har nu TRE godingar till vänner som också ska få små bebisar i vår. SÅ härligt. Kaffe i solen (eller kanske mer över tvätthögar), långpromenader i skogen och någon som är i samma härliga, jobbiga fas. Magiskt!

VECKANS SÄMSTA
Kan inte komma på någonting. Möjligen att jag sover lite dåligt, men livet leker just nu.

VECKANS KÄNSLA
Lugn. Jag är i fas på jobbet (första gången någonsin känns det som den här terminen). Tar dagarna som de kommer, plockar och lullar omkring härhemma. Snart är det jul och det ska bli så mysigt att få upp stjärnorna och allt därtill!

VECKANS DAGDRÖM
Drömmer just nu om mina vanliga kläder haha! Mina jeans, en stickad kofta nedstoppad i linningen och smala anklar igen. Känner mig fet och svullen och vill slänga ut hela min garderob. Funderar på att fokusera ordentligt på garderoben när vi flyttar. Enhetligt, slänga ut det jag inte använt och verkligen tänka efter innan jag spontanshoppar (jag vet, lättare sagt än gjort). Men jag tänker något i stil med:
– Endast svarta/beiga strumpor från samma märke, Var färg ska kunna paras ihop utan att det blir olika strumpor och passform.
– Fräscha upp underkläderna.
– Investera(?) i tre fina lyxiga mjukisset, skänka bort urtvättat med utstuckna knän.
– Köpa på mig flera baslinnen i samma färg, storlek att ha under.
– Gå igenom mina skor, har vissa kanske gjort sitt?
– Gå igenom allt, det hänger så mycket fint i min garderob, men det är också så mycket som jag inte trivs i.
Jag känner ju redan nu att jag vill smita upp ur soffan och gå loss.

VECKANS INREDNING
Rensning här med. Har spanat som en galning på nya lampor till huset, alla rum behöver lampor. 3 sovrum, matsal och vardagsrum. Vi vill behålla en lampa, så vad ska vi ha i alla andra rum? Det är ju så dyrt med lampor, så antagligen får lamporna flytta med så får vi byta ut successivt, så tråkigt, men sant.

VECKANS HELG
Hämtade hem lilla M tidigt i fredags, busade till det och åt glass i soffan till mellis, Thai-mat och gos och så avslutades det med alla somnade i en hög runt åtta. Igår var vi en sväng på köpcentret och sen var vi hemma och pysslade med diverse saker. Kvällen spenderade jag med tjejerna, fisksoppa och många skratt – härligt! Idag var vi uppe och pussade på pappa Kasper, gav present och kaffe på sängen. Snart väntas kalas för Mollys del och sen en tur på leklandet med vänner.