Veckans lista

VECKANS BÄSTA
Så mycket! Främst att vår lilla tjej blev frisk tillslut. Äntligen flyger hon fram, har energi till tusen och vill hitta på 100 grejer innan klockan slagit 08.00. Har också hunnit med middag på stan med fina vänner, SPA med bästis, myskväll med annan fin vän som berättade världens BÄSTA nyhet och träffat vänner i skogen och på hemmaplan. Så härligt och påfylld av energi, glädje och kärlek.

 

 

VECKANS SÄMSTA
Att jag åkt på en dunderförkylning, tappat smak och energi.

 

 

VECKANS KÄNSLA
”Ledighet”. Långa morgnar, kaffe framför TV’n, mys i soffan, på golvet med spel, ledighet. Åh, försmak på mammaledigheten (I wish, haha!). Att slippa stressa har varit guld och jag inser att jag kanske ska gå upp en timme tidigare på morgnarna för att slippa stressen och hinna vakna innan vi skyndar till jobb och förskola. Men vem försöker jag lura, det kommer ju aldrig att gå..

 

 

VECKANS DAGDRÖM
Har nu fyllt bebis lilla låda till max. Nya kläder har inhandlats och det är så litet och gulligull att jag dör. Önskar så att jag kunde boa, bädda spjälsäng och pynta fint. Allt ligger i flyttkartonger, men jag ju har något väldigt kul framför mig när vi väl flyttat om FYRA(!) månader..

 

 

VECKANS INREDNING
Har rensat så in i bomben. Gamla tidningar, ljuslyktor och sladdar. Kört till tippen, samlat till loppislådor och känner mig ren inuti. Får alltid en känsla av harmoni och lugn när jag rensat och plockat. (Tyvärr blir skåpen aldrig tomma ändå och jag förstår inte vad det är som tar sån plats..)

 

 

VECKANS HELG
Kickstartade helgen med livets första ridlektion för lilla M, she LOVED it. Därefter direkt iväg till goda vänner på middag, spel och skratt. Lördagen spenderades utan planer, vi hängde hemma, pysslade och plockade med lite allt möjligt. Blev en prommis till havet för lite kaffe och kaka i solen och så hann vi inom en lekplats. Så skönt att göra ingenting. BÄSTA, bästa. Idag har jag varit supersjuk, legat i sängen halva dagen och snörvlat mig igenom poddar.