GRAVIDVECKA 25

BEBIS
Bebis sparkar och gör väsen av sig under kvällarna. Någon kväll har det varit väldigt lite aktivitet och jag har blivit sådär superorolig ni vet, men så har det kommit en liten spark (fast inte 20 i taget vilket annars är det vanligaste). Jag tänker att det väll är så det är, sålänge jag känner honom? Molly är så full av längtan, när jag kom och hämtade henne tidigare idag kom hon springande till mig. slet upp min kappa och pussade på magen.och sa ”Hej V..” SÅ gulligt. Hon pratar lite hela tiden om lillebror och undrar inför mina besök hos BM om doktorn ska plocka ut honom nu.

 

 

CRAVINGS
Inser att jag nog inte har några speciella cravings denna graviditet förutom socker då. SÅ sötsugen dygnet runt. Skulle kunna äta 1 kg godis om dagen, tur det finns lite begränsningar kvar i hjärnan..

 

 

NAMN
Nu klurar vi mer på mellannamn. Lille V kommer att få ett släktnamn i mellannamn och det finns inte så många  manliga namn att gå på. Molly heter Linnéa efter min mormor och jag är lite sugen på Carl efter min morfar. Kaspers föräldrar är från Polen och därmed har han polska släktnamn vilket inte riktigt känns så aktuellt för oss.

 

 

VECKANS MUST HAVE
Har helt fastnat för babymössor. Visst måste vår lille pojk ha både en och annan mössa när han kommer till världen. Hittade denna och denna från ZARA och så kikade jag lite på denna magiska pompom-drömmen.

 

MAMMAMODE
Helt dött. Så trött på allt jag sätter på mig och känner mig som en stor plastsäck. Imorgon ska jag och K på datenight och jag måste nog ta en runda inom stan tills dess..


En liten flashback till sommaren då vi precis fått reda på att vi hade en liten mini i magen, vi svävade (bokstavligen här i pink lake)på rosa moln hela veckan och kunde liksom inte riktigt tro att det var sant.