GRAVIDVECKA 24

BEBIS
Tänk att vår lilla bebis är 30 cm lång, helt galet, en hel linjal! Det sägs också att det finns chans att rädda en liten som plockas ut ur livmodern redan nu, så makalöst häftig forskning är! Jag får allt ondare och ondare i ryggen, men har påbörjat PW’s flera kvällar i veckan, har fått energi och ork till det plötsligt och håller tacksamt igång så länge jag orkar.

 

 

CRAVINGS
Pepparkakor med smör och ost. Köper färdig pepparkaksdeg från Skogaholm, skivar 5 mm-skivor, rakt in i ugnen. Smör och ost på det, de blir sådär lagom mjuka och sega, MUMMA!

 

 

NAMN
Det finns ju inte så mycket att skriva här nu. när vi väl har bestämt oss. Vi jobbar fortfarande på ”vårt” namn och det känns mer och mer perfekt var gång vi säger det. Det klingar så fint med Molly och visst kan jag avslöja att det nog blir en liten på V.

 

 

VECKANS MUST HAVE
Hittade så mycket fina nyheter på HM. Denna magiska jumpsuiten i merinoull fick mina ögon att smälta. Beställde en i mullvad direkt! Och denna fina babyborsten kunde jag inte heller motstå. Molly hade en rosa så visst är lillebror värd en fin i trä minsann :)

 

 

MAMMAMODE
Har faktiskt hittat en hel del fint inför julfesterna. ASOS har en massa fint och HM hade också något. Knåpade ihop ett inlägg om detta igår!