GRAVIDVECKA 23

BEBIS
28 cm låg är han vår lille pojk, enligt apparna iallafall. Med aktiva armar och ben sparkar han runt, men det är så härligt att känna lite liv trots allt. Det känns så mycket på riktigt och hans lilla låda börjar fyllas på med både det ena och det andra.. Jag mår dessutom förträffligt bra just nu. Känner mig pigg, fräsch och glad!

 

CRAVINGS
Tranbärsdryck. Min barnmorska befarade att jag fått urinvägsinfektion och lät mig dricka 5 liter tranbärsjuice. Nu är jag fast. MUMMA!

 

NAMN
Vi har ett namn! Tror vi. Det hela startade och slutade i lördags på landet. Vi satt flera timmar i köket, drack kaffe och kikade på namn. Efter många appar, listor och kalkylerande med poäng hit och dit så bara hittade vi det. Kände, smakade på det och det känns SÅ rätt. (Vet i skrivande stund att jag antagligen kommer ändra mig med tiden, jag känner ju mig själv, but still..) Men jag måste ju även berätta att jag höll på att sätta kaffet i halsen när Kasper förslog Gordon och Amos..Ja, smaken är ju minnsannedar som baken.. Tur vi hittat något rätt iallafall.

 

VECKANS MUST HAVE
Fastnade helt för denna fina krok från BY ON i form av en björn i silver.

 

MAMMAMODE
Blir mer och mer osugen på att gå klädd i byxor. Obekvämt, inklämt och känner mig som typ världens fetaste. Strumpbyxor och ullklänningar – here I come! Kikar på finklänning inför årets jul, nyår och personalfest med K’s nya jobb. Så klurigt, svårt och osexigt. Men jag ska nog hitta något, #crossmyfingers.