Veckans lista

Jag tänkte köra igång med en ”Veckans lista..” var söndag, nu kör vi!

VECKANS BÄSTA:
Idag har vi varit och träffat vänner ”från förr”. Druckit kaffe, fikat och pratat i timmar. Levande ljus och värme och en massa kärlek, Så glad för att ha så fina människor runtom mig.

 

VECKANS SÄMSTA:
Att Kasper börjat nytt jobb (jättekul för honom!) men det har resulterat i att jag fått ta alla lämningar och hämtningar (förutom måndag – farmordag och onsdagen – mormordag).

 

VECKANS KÄNSLA:
Trött. Kan bero på punkten ovan, men jag har varit så trött att jag nästan ramlar omkull. Ser fram emot en ny vecka med förhoppningsvis mer energi.

 

VECKANS DAGDRÖM:
Drömmer såklart om bebis. Vem är det som bor inne i min mage. Är det en liten flicka eller en liten pojke? Vill så gärna veta NU. Ska efter det sätta igång och tömma våra konton på härligheter. Tur det kommer en jul också innan både bebis och flytt sker så vi kan önska oss lite.

 

VECKANS HUSTANKAR:
Började kika på tyger till både Mollys koja (har lovat henne en ful-säng när vi flyttar). Hon ska få en KURA från Ikea. Jag tänker göra den magisk, ljusslingor, textilier i dova härliga färger, stjärngirlanger and you name it. Det ska bli fint, oavsett hur ful sängen må vara. Det blir mycket för henne med flytt, bebis och allt så hon har fått välja för att det ska bli en kul upplevelse.

 

VECKANS INREDNING:
Har fallit pladask för rost-rött. Plockar in kvistar med rönnbär och spanar sammetskuddar på webben. Måste nog bli en shoppingrunda snart..

 

VECKANS HELG:
Köpemat och mys i soffan i fredags, Molly somnade i soffan och vi låg alla tre i en stor hög. Mysigare än mysigast! Igår var vi
 på teater, hela lilla familjen. Tjejkväll för min del med kräftor och prat, så välbehövligt och gav mig mycket energi! Idag fika och mys med vänner, snart väntas kantarelltoast följt av någon kycklingrätt. Min man han kan!