Veckans bekänning

Vi ska flytta i februari. Till ett litet nybyggt radhus på ett plan. Jag drömmer om att inreda vårt hus (har redan möblerat om flera gånger i huvudet, haha!). Jag har så mycket idéer, spanar på pinterest var dag. Men nu till min bekänning, i källaren har jag tre fulla flyttkartonger fyllda av godbitar som ligger till sig. Det är saker jag samlat på mig sedan i september förra året(!) då vi köpte huset. Kasper tror jag har en påbörjad låda, han skulle bara veta. Kartongerna är fyllda av glas, servetter, posters, porslin, doftljus, linnehanddukar, vaser etc. En massa lyxting som det kanske inte finns så mycket pengar till just när vi flyttat och är föräldralediga. Men nu kommer jag att få omge mig av härliga dofter, mjuka lakan och vackra vaser ändå. Win-win säger jag!

Genialt eller hur?!

Annars drömmer jag just nu om dessa fåtöljerna från Norrgavel. Huuuuur fina!?


Eller denna, lite mindre dyrgripen från Jotex, hur fin?!

Lite svårare att gömma undan dessa dock. Och känner allt att jag nog måste ha med mig K på ett sånt köp..

Nej, nu väntas nattning. Kram