Hur man får sin man att tycka om ett barnnamn

Bebis, bebis i magen där. Vem är du som gömmer dig där inne?
Vi smakar på namn, testar att sätta ihop dem med Molly och med Forsberg för att se vad som passar. Våra (mina och några gemensamma) favoriter är:

Flicknamn
Lykke
Elise
Ilse
Julia
Moa
Line

Pojknam
Noel
Fabian
Wille
Oliver
Ludvig

Så svårt ju, innan Molly låg i min mage har jag alltid sagt att om jag får en flicka skulle det bli en Novali. Kändes inte alls aktuellt när jag blev gravid och Molly hette faktiskt Ella ett bra tag medan hon låg i magen. Vi var nära att få en Ebba eller Nova med. Men så blev det Molly, Kasper sa sitt när jag låg omtöcknad på neonotalen och varken kände bu eller bä. Denna gången har jag lite mer att säga till om tycker jag. Och jag ska allt få Kasper att välja vad jag tycker, det gäller att spela strategiskt eller hur? Jag har kommit på en grej som funkar så bra på min K iallafall.

Vecka för vecka
1. Jag nämner ett namn, ”detta” är fint.  – Nä.
2. Jag låter det gå ett par veckor, nämner namnet igen. ”Detta”, – Nä.
3. Låt det gå ett tag till, nämn det igen. ”Detta” – Ja, det är rätt fint.
SÅ märkligt – men har funkat på tre namn här hemma!

Eller ett annat tips för att komma överens
Sist skrev jag en lista på flera namn jag gillade. Kasper poängsatte dem 1-5, 5 var högst. Vi smakade på fyr-femmorna igen, testade ett namn i veckan. Plötsligt blev vissa namn lite mer självklart, ja absolut en Ebba, inte alls en Ophelia osv.

 

Vår lilla pussgurka inne på Neo.

Och så fick vi komma hem med henne. Blomsterbud, sensommar och gos. Bästa dagarna ever.

Om drygt två veckor ska vi på RUL.. Ska bli så spännande och hoppas att allt ser bra ut. Om det gör det vill vi absolut ta reda på kön, så självklart för oss. Har ni tagit reda på kön?

Kram