HEJ från mig!

VEM ÄR DU?

Jag är Sandra Forsberg. Uppväxt med min mamma, arbetar som lärare och driver företaget Vitt och Lite Till. Galen i inredning, barnmode och goda ting.

 

HUR GAMMAL ÄR DU?

Jag är 27 år, fyller 28 år på juldagen.

 

HUR SER DIN FAMLJ UT?

Jag bor tillsammans med min sambo Kasper som är lite för bra för mig. Tillsammans har vi vår vilda, men ack så söta, fyraåriga dotter Molly. Gravid med en liten mini som beräknas komma i början av mars. Har världens bästa mamma som bor tillsammans med Mollys så kallade ”morfar”, en 17-årig lillasyster som är den finaste i världen och så har jag förmånen att ha hennes mamma delaktig i mitt liv. Bonusfamiljer och moderna familjesituationer är jag evigt tacksam för.

 

VAR BOR DU?

Vi bor i Lomma, en liten by i sydvästra Skåne. Mittemellan Lund och Malmö. Bästa byn! Nu ska vi dock flytta till en grannby i februari, 5 km bort men men..

 

VAD HAR DU GJORT IDAG?

Vaknade och fick till en bra hårdag (inte var dag kan jag erkänna), gick till jobbet där jag startade med en kopp kaffe framför datorn. Undervisade mina goa elever i matematik, biologi och engelska. Rättat glosor, suttit på möte. Skrattat med bästa kollegorna över lite after eight och kom sedan hem till bästa familjen som serverade pasta carbonara. Bytte om till leggins och mjuk kashmirtröja, min mysstil, gravid som icke.

 

VILKEN ÅRSTIDS-MÄNNISKA ÄR DU?

Jag är en true autumn-lover. Älskar hösten och allt som den innebär. Modet med stickade koftor, boots och halsdukar är 100% Sandra. Att sedan få tända ljus, krypa upp i soffan, laga mustiga grytor och dricka rödvin är bland det bästa jag vet. Den friska luften ska vi inte ens tala om och naturens färger gör mig gråtfärdig.

 

VAD FINNS ALLTID I DIN HANDVÄSKA?

Lypsyl, läppstift, plånbok och nagellacket som sitter på just nu. Måste kunna måla på om det skaver. Saknar alltid våtservetter och önskar ofta att jag haft en extra toffs eller klämma.

 

VILKEN PARFYM ANVÄNDER DU?

Använder tre olika beroende på humör och aktivitet.
En vanlig dag på jobbet: CLEAN, SKIN
Helg och fest: Chloé Eau De Parfym
Träffa upp vänner i stan: D&G, imperatrice

 

VAD GÖR DU HELST EN LÖRDAG?

Myser runt matsalsbordet i timmar, långfrukost i morgonrock, nyhetsmorgon i bakgrunden och spel, leksaker och liv runtomkring. Tar sen bussen in till stan med hela familjen, leker i parken, vinlunchar på haket och spanar in skyltfönster. På kvällen träffar vi vänner eller lagar helgmat hemma. Fräscha blommor, charkisar och ost. Delar en flaska vin när Molly somnat. Umgås, skrattar och tar hand om varandra. 

 

Har du något annat du undrar? Fråga på vettja! Lovar att svara i veckan :)