GRAVIDVECKA 21

BEBIS
”Nu har alla organ bildats, men det kommer att ta många veckor innan de mognat och börjar fungera. Fostret har blivit ungefär 26 centimeter långt och ökat i vikt till omkring 400 gram. Det kan höra och reagerar på både ljud och ljus.” Alltså 26 cm, det är ju en riktig liten bebis där inne nu! 

Tycker denna graviditeten är precis lika magisk och häpnadsväckande som den första. Blir förstummad av vilka mirakel våra kvinnokroppar är. Magiskt!

 

CRAVINGS
Har inga riktiga cravings än, men ett par äggmackor med Kalles kaviar slinker dock ner var kväll innan läggdags. MUMMA! Har aldrig tidigare varit så förtjust i just ägg och kaviar..

 

NAMN
Nu vet vi ju vilket kön det är!!! Så vi spånar som galningar. Jag läser topplistor och så har vi laddat ner appen Kinder, så roligt att swipa fram och tillbaka (som Tinder fast med barnnamn, de namnen som båda perserna gillar läggs på en lista). 

 

ÖVRIGT
Fick i veckan redan på att en nära vän också går och gror på en liten knodd. Hur mysigt att få gå hemma tillammans med en av ens bästisar!? Långpromenader i skogen och sippra kallt kaffe över tvätt och stök tillsammans, Åh, längtar ännu mer nu – MYS!