Hallonkaka

Ledigheten på landet gav mig lite extra energi. Jag slängde ihop en så enkel och snabb hallonpannacottapaj. Såå mumsig och himmelens god!

Recept
3 st gelatinblad
3 dl vispgrädde
1 dl strösocker
300g frysta hallon
200 gram philadelphia
15 st digestivekex
75 g rumsvarmt smör
dekoration

Pajdeg
1. Krossa digestivekex smått
2. Blanda digestiven med smöret. Använd dina fingrar eller en matberedare.
3. Tryck ut blandningen i en springform. Ställ i kylen medan du gör hallonpannacottan.

Hallonpannacotta
1. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
2. Låt grädden och sockret puttra upp tillsammans så att sockret löser sig.
3. Lägg i gelatinbladen i grädden, rör sunt så att de smälter. Låt svalna.
4. Mixa de frysta hallon til en slät pure.
5. Blanda i hallonpuren och philiadelphian i kastrullen, rör runt.
6. Häll hallonsmeten över pajdegen. Låt stå kallt minst 4 timmar.
7. Dekorera och servera!
Jag tog lite av vad vi hade hemma, minimaränger, saltlakrtisflakes, en chokladsås som stelnar och ja ni ser ju..

Hoppas det smakar!