Somriga lätta plagg

Blå himmel, pastellfärgad glass som rinner längst händerna, kladdiga små pussmunnar och brunbrända ben. Det är sommar för mig. Till vår lilla M köps det hem tunna, luftiga blå och vita plagg som dansar med vinden. Det ger mig hopp som sommar, segelbåtar och långa kvällspromenader vid havet. Att verkligheten ofta är en annan glöms bort när ljuva reklambilder målar upp perfekta miljöer som vi drömmer oss bort i. När regnet vräker, filtarna åker fram och den där nya sommarklänningen inte ens får gå på en enda tillställning är minnen som gärna glöms bort. Oavsett vilket blir det lite roligare av att kika in i en fin garderob.

Topp från ZARA.

Topp från ZARA.

Topp från ZARA.

Klänning, Emma och Malena.


Klänning, GAP (att jag har en identiskt gör ju inte saken värre..)!


Den är ju inte, men så fin ändå..! Från ZARA.

Nu – rättning av nationella prov.
Xoxo