Ytlig lycka

Lycka, ytlig sådan, patetisk sådan, men ljuvlig sådan! Vi har lyckats att knäcka koden! Vi går bakom ryggen på husleverantören och kör på standard kök av dem, sen byter vi ut när vi flyttar in. Så, tadadadadada, det blir ett GRÅTT kök. Lyckan i mig, det kommer att bli såå bra. Jag inspireras av:


Vi kommer att köra på mörkgråa luckor á la bild 1, köksö med vask och spishäll á la bild 2. Vitt kakel med mörkgråa fogar, eller vita fogar? (time will tell). Svårt med lampor, vi kommer att ha högt i tak och takfönster á la bild 3 och vet inte riktigt hur vi ska få till det, men så fint med lampor över ön. Bänkskivan blir i vit betong. Tror jag nu.. Jag kan ju ändra mig, haha!

Vårt mattlackade ekgolv har samma nyans som golvet på bild 1. Åh, längtar längtar!

Fredag imorgon, då väntas först hemmamys med familjen, följt av födelsedagsfirande i stan av fina vännen. Bästa kombon! På lördag ska vi ha gäster, nu klurar jag på vad vi ska laga.. Tips någon?

Xoxo

Bilder från Pinterest.