Tapetyra

Gokväll raringar,

Det känns verkligen som att våren är på väg! LJUSET, det är såå härligt! Och solen värmer ju så när den är framme och det är den ju i princip var dag nu, halleluja!! Jag har kommit på mig själv med att mer och mer spana in tapeter. Att en massa färg och mönster skulle vara min grej trodde jag inte riktigt, förutom när jag var i tioårsåldern och lät min morfar tapetsera tre blå väggar i mitt och, wait for it, en GUL! Ja precis, som svenska flaggan, h-e-r-r-e-g-u-d!! Men stolt var jag och fint var det tyckte jag, med mönster at ifyllda rektanglar, fulare än fulast tycker jag idag.

Annat är det med dessa blåa, lugnande toner:

Eller dessa mintgröna, ljuuuuvliga!

De här stora blommönstren med en touch av rosa är ju också väldigt drömmiga (och exakt likadana fast i olika ljus och redigeringar)..

Jag har faktiskt funderat på om Mollys eller extrarummet ska få lite tapeter i nya huset, men så vet jag ju hur jag är också, att jag tröttnar direkt och att det är med en rätt så stor säkert att K begär skilsmässa efter allt mitt velande och ångrande och ”Hej-och-hå, nu gör vi om igen!”. Jag har nämligen i ett svagt moment lovat att nu ska vi skapa ett hem långsamt och att vi ska växa in i vår stil tillsammans.  Fast i ärlighetens namn så tror jag inte att han tror på det heller, haha! Nu väntas lite glass i soffan,
Xoxo