mina flickor

Godmorgon måndag!

Isen ligger fast och det ser ut att bli en kall dag. Molly har hållit oss vakna bokstavligen hela natten med skrik, sparkar och hosta. Verkar som det får bli en vabbdag för mig imorgon. Idag är iallafall sista dagen på vårt härliga lov som sprungit iväg. Lovet avslutades på bästa sätt med mina fina flickor här, i 12 år har vi hängt ihop och det är så härligt att ses var gång. Ibland kan det dröja en längre tid mellan våra träffar, men det är alltid lika enkelt och kul. Igår fick vi fira både husköp och pluggdrömmar.

Jag bjöd på melon-, salami-, och mozzarellasallad ringlad med riklig olivolja och flingsalt.

En toast med chevré, serrano, torrostade pinjenötter, roccula och balsamico.

Räkor, kex, ost, baguette, sötpotatispommes, nachochips och lite annat smått och gott..

Åh, bästa bästa!
Nu väntas nog en innedag, ta hand om lilla M och själv försöka att återhämta mig lite och ta igen den förlorade sömnen..

Kram